Dezbatere Ziua Internationala a Romilor - 8 Aprilie 2009
Wenesday, 08 April 2009

Data inceput activitate: 08 April 2009
Data sfarsit activitate: 08 April 2009

 
 

Alianta Civica a Romilor din Romania, in parteneriat cu National Democratic Institute for International Affairs si cu sprijinul Uniunii Nationale a Studentilor din Romania si al Ambasadei SUA in Romania, au placerea sa anunte ca vor organiza, pe data de 8 Aprilie a.c. la Centrul Cultural American, o dezbatere prilejuita de celebrarea Zilei Internationale a Romilor.


Tema dezbaterii academice se va centra pe Paralela dintre miscarea civica de emancipare a afro-americanilor si cea a romilor din Romania si se va desfasura in intervalul orar 11:00 - 14:00, la sediul Centrului de Cultura American si va fi moderata de prof. Cristian Pirvulescu, Decanul Facultatii de Stiinte Politice din SNSPA si presedintele Pro Democratia.

In deschiderea evenimentului se va prezenta si un mesaj video al secretarei de stat Hillary Clinton cu prilejul Zilei Internationale a Romilor.

Printre invitatii participanti la dezbatere se numara reprezentanti ai ministerelor si agentiilor guvernamentale, ONG-uri de drepturile omului, studenti.

Raportul activitatii
raport EN

Organizatori: Alianta Civica a Romilor din Romania si National Democratic Institute for International Affairs
Locatie desfasurare: Centrul Cultural American